15 Kasım 2009 Pazar

GS - FB Maçında Neden Olay Çıktı

Bu hanım Fenerbahçe benchinin hemen arkasında oturuyordu. Screen shot'ta görülen hareketin ardından saha karıştı. Ters pota arkasından sahaya giren bir Galatasaray taraftarı Fenerbahçe benchine doğru koşup oyunculardan birinin ayağına eli ile vurdu. Bunun üzerine Fenerbahçe'li oyuncular bu taraftara saldırdı ve sonrasında kıyamet koptu. O esnada, içeriye doğru koşan Fenerbahçe'li basketbolculardan birisi olayla hiç alakası olmayan bir Galatasaray taraftarının yüzüne yumruk attı ve yaralanmasına neden oldu.



4 yorum:

  1. burnu kırıldı durduk yere ona niye vurdu anlamadık. hic bisi yapmayan birine.

    YanıtlaSil
  2. Koşan taraftar dokunmuş mu kesin olarak? Sadece parmak salladı gibi görülüyordu videoda?

    YanıtlaSil
  3. koşan 2 taraftar var.
    ilki parmak sallıyor ve Rasim'in ayağına dokunuyor. Arkadan gelen sakallı biri ise Kinsey'in kafasına şaplağı indiriyor.

    YanıtlaSil
  4. Mac baslamadan once FB bench'inin arkasina oturduklari zaman bu kisilerin FB taraftari oldugu belli oldu.

    Mac basladiktan sonra bu sarisin kadin kacirdiklari her basket sonucunda anormal sekilde tepkiler verdi, yerinde tepinip durdu, el kol isaretleri, anormal sekilde dizlerini dovmeler, v.s.

    Biz karsi tribunden orada olanlari bir karisiklik cikacagini gorduk, oradaki 10-12 kisi sirf provakasyon amaci ile bench'in arkasinda oturmuslardi. FB seyircinin alinmadigi bir macta bu kisilerin oraya oturmasindaki bas sorumlu saha komiseridir.

    Galatarasay seyircisi genelde akli selim davrandi. Mac oncesinde seref tribununde de FB'liler vardi, cocuklarin uzerini cikartilar FB formalari meydana cikti. Seyirci yine de bir sey yapmadi, guvenlik geldi salon disina cikartildilar.

    Butun bu yapilanlar sonunda Galatasaray seyircisi toplu halde hic bir olaya karismadi diyebilirim, yapilanlar sadece munferit.

    Macta yasananlarin daha fazlasini, resim ve videolari bloga gectim. http://galatasarayantreman.blogspot.com dan takip edebilirsiniz.

    Son olarak Kinsey'den yumruk yiyen ve burnu kirilan taraftar bu isin pesini birakmamali derim.

    YanıtlaSil