1 Ekim 2009 Perşembe

Kartal Acı Çekiyor



Beşiktaş Şampiyonlar Liginde oynadığı 2. maçtan da boynu bükük ayrıldı. Aynen Turkcell Süper Ligde olduğu gibi girdiği gol pozisyonlarını gole çevirme becerisini gösteremeyen Beşiktaş, kaleci Rüştü'nün  yediği 2 hatalı gol ile maçı kaybetti.

Son oynadığı Galatasaray maçında yediği hatalı goller nedeni ile eleştiriler alan Rüştü, o günden bu yana kulağında meydana gelen bir problem nedeni ile forma giyemiyordu. Bu maçta kaleyi Hakan'dan devir aldı ama sonuç tekrar Beşiktaş kalesinde görülen 2 hatalı gol oldu.

Maç sonunda açıklanan istatistiklere göre Beşiktaş'ın topa sahip olma oranı % 55 olarak gerçekleşirken CSKA Moskova için bu oran % 45 olarak ortaya çıktı. Ayrıca Beşiktaş kullandığı 8 korner ve toplam 18 duran toptan sonuç alamadı. CSKA'nın korner sayısı 2. Beşiktaş üstün gözüktüğü, üstelik kendileri için son derece önemli olan, bu Şampiyonlar Ligi maçını çektiği toplam 12 şuta rağmen sadece 1 gol bulunca kaybetti. Bu şutların 5 tanesi kaleyi bulurken  7 tanesi ise isabetli değildi.

Şampiyonlar Liginde 3. maçını 21 Ekim 2009 Çarşamba günü TSİ 21:45'te VFL Wolfsburg ile Almanya'da oynayacak olan Beşiktaş en azından UEFA Avrupa Ligine devam etmek istiyorsa bu deplasmandan en az 1 puan ile dönmek zorunda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder